Флойд Меуйедър иска да направи реванш с Конър Макгрегър.Голяма легенда в бокса

...
Флойд Меуйедър иска да направи реванш с Конър Макгрегър.Голяма легенда в бокса
Коментари Харесай

Мейуедър: Ще взема 9-цифрена сума от реванша с Макгрегър

Флойд Меуйедър иска да направи реванш с Конър Макгрегър.

Голяма легенда в бокса знае къде са парите и е подготвен да се качи на кръга със звездата на UFC през 2023 година. Този уикенд Флойд ще направи показно с Микуру Асакура в Япония. През ноември Мейуедър има друго показно против ютубъра Deji, което ще се организира в Дубай.

През 2017 година видяхме първата борба сред Макгрегър и Мейуедър. Двамата си заслужиха големи заплати. Конър се показа добре, само че загуби с нокаут в 10-тия рунд. Оттогава не стопира да се приказва за реванш, който няма смисъл, само че от позиция на парите - има.

В изявление за TMZ Флойд показа, че желае реванш, само че в случай че числата са точни.

" Да, говорихме за реванш с Конър Макгрегър. Говорихме да бъде в Лас Вегас на стадионa нa Лас Вегас Рейдърс. Ако не бъркам, то Конър към момента има някои проблеми с крайници. Ако ще има реванш, то това ще се случи през 2023 година. 

Няма да бъде тази година. Имам показно този уикенд, както и друго през ноември. След това се надявам, че ще се разберем с Макгрегър през 2023 година. Всъщност ще бъде същинска борба. 

Не знам дали ще бъде професионална среща, само че в случай че цифрите са точни, тогава несъмнено. Вече говорихме за числата, които аз ще получа. Разбира се, че са 9 числа. Не желая да споделям, че ще бъде голяма заплата от 9 цифри. 

Но най-малко би трябвало да бъде 100 милиона за мен от подобен пердах. Винаги взимам доста пари. Философията ми гласи, че в никакъв случай не би трябвало да спираш да взимаш. ", показа Флойд пред TMZ.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР